Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάτησε γκάζι και πήρε προβάδισμα από νωρίς ο Θρύλος!

Πάτησε γκάζι και πήρε προβάδισμα από νωρίς ο Θρύλος!
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - 17:22

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, όντας πολύ εύστοχες στις επιθέσεις τους, με το σκορ να είναι 5-5 σε ενάμιση λεπτό. Ο Ολυμπιακός βρήκε σκορ με τον Φαλ και με τρίποντο του Παπανικολάου, ενώ ο Ιωνικός είχε ως αιχμή του δόρατος τον Τζέρμαν και πήρε το προβάδισμα με 5-7, χάρη σε δύο βολές του Ράις.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με καταπληκτική προσπάθεια του Παπανικολάου σε 7-7, για να ακολουθήσει ένα τρίποντο του Λούντζη στον αιφνιδιασμό για το 10-7 και το πρώτο «ερυθρόλευκο» προβάδισμα στην αναμέτρηση. Ο Φαλ έκανε το 12-7 και ο… ανεβασμένος Βεζένκοβ με τρίποντο έδωσε προβάδισμα 8 πόντων στον Ολυμπιακό (15-7), με το «ερυθρόλευκο» σερί να φτάνει το 10-0!

Ο Ιωνικός με Ράις και Χουγκάζ «έτρεξε» ένα δικό του σερί 4-0. Ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο βολές του Λούντζη, ένα δίποντο του Βεζένκοβ και ένα καταπληκτικό κάρφωμα του Φαλ, κάνοντας το 21-11.

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός με τον Βεζένκοβ πέτυχε 4 ακόμη πόντους, απαντώντας στο καλάθι του Γόντικα και έκανε το σκορ 25-15, με τον Αρσενόπουλο να σκοράρει για 3 για το 25-18. Ο ΜακΚίσικ με ένα εκρηκτικό τελείωμα έκανε το 27-18 και ο Χουγκάζ στην «εκπνοή» του πρώτου δεκαλέπτου έκανε το 27-20.

Διαβάστε επίσης