Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το καρέ των πρωταγωνιστών για το «διπλό» στην Βιτόρια!

Το καρέ των πρωταγωνιστών για το «διπλό» στην Βιτόρια!
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 10:40

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό μετά από ένα σερί τεσσάρων ηττών, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στις νίκες και να φτάνουν μία νίκη μακριά από την τετράδα. Ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο από την αρχή του παιχνιδιού και προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του ώστε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Κόντρα σε μία ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός είναι και βαθμολογικά και αγωνιστικά ανώτερος η νίκη ήτανε… μονόδρομος. Ο Θρύλος μπορεί να ζορίστηκε, αλλά εντέλει πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζότανε με ξεκάθαρους πρωταγωνιστές.

Το χθεσινό ήταν ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια του Κώστα Παπανικολάου, Ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 30 λεπτά και είχε 12 πόντους με τέσσερα στα τέσσερα τρίποντα πραγματοποιώντας μία, γενικότερα, μεστή εμφάνιση. Χθες, επίσης, είχαμε και την επιστροφή του Ντόρσεϊ στις πολύ καλές εμφανίσεις, με πολύ αποτελεσματικά σουτ και σκοράρισμα στις κρίσιμες επιθέσεις, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη για τον Ολυμπιακό.

Ένας ακόμη ξεκάθαρο πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακός σου χθεσινή αναμέτρηση ήταν ο Βεζένκοβ, ο οποίος έμεινε στο παρκέ για 36 λεπτά πετυχαίνοντας 15 πόντους με τρία ριμπάουντ και τρεις ασίστ. Ο Σάσα πραγματοποίησε μία πολύ σταθερή εμφάνιση και απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες του φετινού Ολυμπιακού παίζουν σημαντικό ρόλο σε μία ακόμη «ερυθρόλευκη» νίκη στη φετινή EuroLeague.

Το καρέ των πρωταγωνιστών κλείνει με τον Ουόκαπ, ο οποίος πραγματοποίησε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα, αγωνίστηκε για 21 λεπτά και σημείωσε 12 πόντους, κάνοντας και τέσσερα καθοριστικά κλεψίματα, αποτελώντας τον πιο αποτελεσματικό, αμυντικά, παίκτη του Θρύλου στα κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες, λοιπόν, για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προσπαθούν τώρα να χτίσουν ένα νέο σερί και να εδραιωθούν στην οκτάδα, με το στόχο της… τετράδας να μην είναι πολύ μακριά. Θρύλος είσαι!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΣ

Διαβάστε επίσης