Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα το λέμε αλλιώς: #mexrititlou

Σήμερα το λέμε αλλιώς: #mexrititlou
Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - 13:16

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα. Ξεχωριστή. Δεν έχει πολλές μέρες μέσα στη σεζόν, σαν και αυτή… Όχι «αιώνιο» ντέρμπι. Από αυτά θα έχουμε και άλλα. Αρκετά. Αν υπολογίσει κανείς και τους τελικούς, στους οποίους η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα βρει τον Παναθηναϊκό, με στόχο το πρωτάθλημα, θα έχουμε ακόμη αρκετά «αιώνια» ντέρμπι μπροστά μας.

Όχι. Αυτό το ματς είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.

Κρίνει ΤΙΤΛΟ. Και έρχεται να δώσει άλλη μια ΗΧΗΡΗ απάντηση υπέρ του #mexritelous. Για λογαριασμό του Θρύλου και της τεράστιας προσπάθειας, την οποία έκανε, για να αλλάξει το τοπίο στο ελληνικό μπάσκετ και να γίνει… καλύτερο! Να γίνει πιο φωτεινό. Αν και πριν είχε… «φάρο», είναι ΤΩΡΑ πιο φωτεινό.

Το μότο που έγραψε ιστορία και έφερε αλλαγές, σήμερα αλλάζει. Σήμερα το λέμε αλλιώς: #mexrititlou… Έτσι το λέμε! Το αλλάζουμε το #mexritelous αλλά μένει… το ίδιο! Κάθε νίκη επί του Παναθηναϊκού σβήνει (από τη μνήμη) τον… «φάρο» που σκοτείνιασε το μπάσκετ!

Το αγαπημένο παιδί του συστήματος που… βύθισε το ελληνικό μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να αντιδρά εντέλει και να οδηγεί το άθλημα σε νέα μέρα, βρίσκεται απέναντι, με φόντο μια κούπα. Και η σημασία που αποκτά αυτή η κούπα, η πρώτη στη «μετά φάρου εποχή», είναι ΠΟΛΛΑΠΛΗ! Και θα γραφτεί στην ιστορία. Κάθε νίκη επί του αγαπημένου παιδιού του -παλαιού- συστήματος, είναι νίκη για το μπάσκετ συνολικά. Και κάθε νίκη που θα κερδίζεται ΚΑΘΑΡΑ από τον Ολυμπιακό θα είναι άλλη μια γροθιά του #mexritelous στην παλαιά κατάσταση. Στο στομάχι του «φάρου»…

Πάμε…

Διαβάστε επίσης

Κωδικός: Προσωπικότητες!

Κωδικός: Προσωπικότητες!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ως ανώτερος. Αλλά θα πρέπει να το δείξει στο παρκέ.