Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο και να έπαιζαν ο Ολυμπιακός το ματς στο Μόναχο δεν το έχανε

Όσο και να έπαιζαν ο Ολυμπιακός το ματς στο Μόναχο δεν το έχανε
Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022 - 12:27

Ομάδα σίγουρη για αυτό που θέλει να κάνει. Ομάδα σίγουρη για το πως πρέπει να παίξει, ώστε να πάρει αυτό που θέλει, από ένα κρίσιμο ματς. Δεν είναι η νίκη που μετράει τόσο, από τη χθεσινή «μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπάγερν. Είναι η εικόνα.

Αυτή είναι που δίνει ώθηση σήμερα, σε όλους εμάς, να λέμε… «Βελιγράδι». Μία νίκη μπορεί να έρθει για μια ομάδα… ασθμαίνοντας. Μία νίκη μπορεί να έρθει για μια ομάδα με εμφάνιση αρχοντική και με άνεση, η οποία δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση, ως προς την κυριαρχία του νικητή. Σαφέστατα η χθεσινή του Ολυμπιακού στο Μόναχο ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι το έχει το παιχνίδι. Έδειξε ότι είναι εκείνος, ο οποίος θα φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα, από το τη Γερμανία. Το πιο σημαντικό και από τη νίκη καθαυτή είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδειχνε σίγουρος, για το τι θα κάνει και για το πως θα νικήσει.

Όσο και να έπαιζαν ο Ολυμπιακός το ματς στο Μόναχο δεν το έχανε. Και με τέτοια εικόνα, η ομάδα του Μπαρτζώκα μπορεί να σκέφτεται ότι της αξίζει να πάει μακριά και να κοιτάξει ακόμη πιο ψηλά. Με τέτοια εμφάνιση και με τέτοια εικόνα, ο Ολυμπιακός μπορεί -και πρέπει- να βλέπει Βελιγράδι… Απλά τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης

Νίκη σαν δήλωση στόχων

Νίκη σαν δήλωση στόχων

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Μόναχο, ως όφειλε. Ως όφειλε εάν ήθελε φυσικά να κοιτάζει προς το Βελιγράδι.