Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε φορά που η παραμύθα κλαίει για «σφαγή» του ΠΑΟ στο μπάσκετ, ένας φάρος κάπου σβήνει

Κάθε φορά που η παραμύθα κλαίει για «σφαγή» του ΠΑΟ στο μπάσκετ, ένας φάρος κάπου σβήνει
Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022 - 12:09

Δεν θέλουν να τη δεχθούν. Δεν θέλουν να την αντικρίσουν κατάματα. Δεν θέλουν να την παραδεχθούν. Και ποτέ δεν θα το κάνουν. Δεν πειράζει. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι η αλήθεια. Και ως τέτοια, είναι μοναδική. Δεν υπάρχει… διαφορετική για τον καθένα… Εκείνοι που βίαζαν επί σειρά ετών τη λογική, λέγοντάς μας ότι έτσι είναι το μπάσκετ, τώρα βλέπουν… «σφαγή» του ΠΑΟ και συνομωσίες εις βάρους του. Γελάει ο κόσμος.

Κάθε φορά που η παραμύθα κλαίει για «σφαγή» του ΠΑΟ στο μπάσκετ, το άθλημα νικάει! Το άθλημα βγαίνει πιο δυνατό. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Βγαίνει ανανεωμένο, ανασαίνει καθαρό(τερο) αέρα. Ανασαίνει και κοιτάζει μπροστά.

Εκείνοι οι οποίοι μπροστά στις πραγματικές «σφαγές», εκείνες τις οποίες έκαναν τα «εργαλεία» του «φάρου» στον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα, επί σειρά ετών, έκλειναν τα μάτια, τα αυτιά και το στόμα (σαν τη γνωστή φωτογραφία-μνημείο με τα τρία πιθηκάκια που δεν βλέπουν, δεν ακούν και δεν μιλούν) τώρα είναι… λαλίστατοι. Βλέπουν, ακούν, αλλά και… λαλούν. Αλαλάζουν, για την ακρίβεια.

Δυστυχώς, όμως, για εκείνους που τους «ταΐζουν», δεν πείθουν κανέναν. Και κανένας δεν τους παίρνει σοβαρά. Γιατί το να φωνάζει η παραμύθα για «σφαγή» του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία στο μπάσκετ, είναι σαν… ανέκδοτο. Συμβαίνει μόνο για να προσφέρει γέλιο στον κόσμο. Και αυτό κάνει. Απλόχερα.

Διαβάστε επίσης

Νίκη σαν δήλωση στόχων

Νίκη σαν δήλωση στόχων

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Μόναχο, ως όφειλε. Ως όφειλε εάν ήθελε φυσικά να κοιτάζει προς το Βελιγράδι.