Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: Διψήφιος για 43 ημέρες και συνεχίζει

Βεζένκοβ: Διψήφιος για 43 ημέρες και συνεχίζει
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - 12:33

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Σάσα Βεζένκοβ, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να μετρά 7 συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρόκειται για τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Ολυμπιακού και έναν από τους πιο φορμαρισμένους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

ο Βεζένκοβ από τις 27/01/2022 και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, έως και τις 10/03/2022 και το ματς με την Άλμπα, σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων σε κάθε παιχνίδι. 43 ημέρες διψήφιος, και συνεχίζει…

Και δεν είναι μόνο το σκοράρισμα. Ο Βεζένκοβ τα κάνει όλα στο παρκέ! Ριμπάουντ, άμυνα, ενέργεια. Μπορεί το καλό του να είναι το σκοράρισμα, αλλά δεν αναλώνεται σε αυτό και δεν… «κάθεται» πάνω στο επιθετικό του χάρισμα. Δουλεύει σκληρά και η εικόνα στο παρκέ τον ανταμείβει.

Ο Βεζένκοβ από τις 27/01 και το ματς με τον Ερυθρό, μετράει μέσο όρο 17 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.8 κλέψιμο ανά παιχνίδι. Τρομερά στατιστικά, από τον πιο φορμαρισμένο «ερυθρόλευκο» παίκτη. Ο Σάσα δε θα σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα και θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μια εκπληκτική πορεία. Δουλεύει πολύ για να το πετύχει και θα ανταμειφθεί!

Διαβάστε επίσης