Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αφήνει πίσω τον ουραγό, «στροφή» στη γαλλική «διαβολοβδομάδα»

Αφήνει πίσω τον ουραγό, «στροφή» στη γαλλική «διαβολοβδομάδα»
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 00:34

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ολυμπιακός, ενόψει της νέας «διαβολοβδομάδας» η οποία έχει… γαλλικό «άρωμα». Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Γαλλία και συγκεκριμένα σε Μονακό και Λυών για τις αναμετρήσεις με τις Μονακό και Βιλερμπάν, αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το… γλέντι στον ουραγό Παναθηναϊκό και προετοιμάζεται για την τελευταία τριάδα αγώνων, πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Euroleague. Αντιμετωπίζει τη Μονακό, την Τετάρτη (23/3, 22:00) για την 31η αγωνιστική και τη Βιλερμπάν (25/03, 21:00) για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο το… «2 στα 2».

Ο Θρύλος, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, θέλει να τα δώσει όλα για να πετύχει τον, νέο, στόχο που έχει προκύψει. Να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας και να συνεχίσει το κυνήγι της 3ης θέσης, αφήνοντας πίσω την Αρμάνι, κάτι που θα του προσφέρει ένα καλύτερο… πλασάρισμα στα πλέι οφ της Euroleague.

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη και αποφασισμένη στα παιχνίδια της γαλλικής… «διαβολοβδομάδας» και να πάρει τις νίκες, που θα του δώσοτν σημαντικό προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας και, ίσως, για την 3η θέση.

Διαβάστε επίσης