Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάρτιν με Ζαν-Σαρλ: ΑΜΥΝΑΡΑ!

Μάρτιν με Ζαν-Σαρλ: ΑΜΥΝΑΡΑ!
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 - 14:57

Η ικανοποίηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την εμφάνιση των Λιβιό Ζαν-Σαρλ και Χασάν Μάρτιν, το τελευταίο διάστημα, είναι προφανής. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάδειξη. Είναι γεγονός ότι οι δύο παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά στο ματς με τον Παναθηναϊκό και η έλευση του Κουίνσι Έισι, αν και δεν απέδωσε τα μέγιστα, για τον Ολυμπιακό, καθαρά βάσει απόδοσής του, τουλάχιστον… αφύπνισε τον Μάρτιν. Ίσως και τον Λιβιό!

Αμφότεροι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ ήταν πολύ καλοί. Ο Γάλλος ειδικά… ξεχώρισε. Με τρίποντα, με ενέργεια στην άμυνα, με σωστές επιλογές, με τρομερή κάλυψη και συνεργασία με τους συμπαίκτες του, στα μαρκαρίσματα. Είχε συγκέντρωση ο Γάλλος και ήξερε τι ζητούσε η ομάδα, από εκείνον, στο παρκέ.

Όσον αφορά τον Χασάν Μάρτιν, εκείνος κάλυψε και με το παραπάνω τα λεπτά στα οποία ο Φαλ ήταν στον πάγκο. Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και εκείνος έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό, προσφέροντας λύσεις και δίνοντας πολύτιμους πόντους μπροστά, αλλά και καλές άμυνες πίσω. Και στα δύο μισά του παρκέ, ο Μάρτιν δείχνει ότι έχει θέση στον Ολυμπιακό του σήμερα και του αύριο.

Οι δυο τους έπαιξαν ΑΜΥΝΑΡΑ απέναντι στον ΠΑΟ. Και ο Ζαν-Σαρλ και ο Μάρτιν. Και οι συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να φτάσει ο Ολυμπιακός στον θρίαμβο. Ενόψει των πλέι οφ θα πρέπει αμφότεροι να αξιοποιηθούν τα μέγιστα και ο Μπαρτζώκας έχει τον τρόπο!

Διαβάστε επίσης