Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euroleague Next Generation: Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Euroleague Next Generation: Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 - 15:30

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στην τρίτη αγωνιστική του τουρνουά Adidas Next Generation της Euroleague στην Πάτρα, σε ένα αρκετά ισορροπημένο, για 30’, παιχνίδι από την Ακαδημία του Ζάζα Πατσούλια με σκορ 72-78. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι κα είχαν το προβάδισμα με 19-14 στην πρώτη περίοδο και έδειχναν να έχουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Οι Γεωργιανοί αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώνουν διαρκώς τη διαφορά, ενώ οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη περίοδο ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις κακές του, επιθετικές, επιλογές, ενώ οι Γεωργιανοί βρήκαν σκορ με μακρινά σουτ, τα οποία τους επέτρεψαν να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ.

Το τελικό 72-78 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούσαν να μειώσουν στο σκορ και έκαναν συνεχόμενα φάουλ στην ομάδα από την Τιφλίδα, με τους Γεωργιανούς όμως να είναι πολύ αποτελεσματικοί από την γραμμή της φιλανθρωπίας.

Από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Σπρίντζιος (20π. 9ριμπ.), Σαραντόπουλος (12π.) και Αμπόσι (12π., 6ριμπ., 4ας.). Οι τυπικά φιλοξενούμενοι Γεωργιανοί είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Αλαβίτζε (21π., 9ριμπ., 7ας.) και τον Μέιναρτς (20π.).

Διαβάστε επίσης