Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αουτσάιντερ» μπορεί λέει πάνω στη φανέλα του;

«Αουτσάιντερ» μπορεί λέει πάνω στη φανέλα του;
Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 - 13:43

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Final 4 της Ευρωλίγκας ως η ομάδα με τις -θεωρητικά- λιγότερες πιθανότητες να επιστρέψει στη βάση της με το τρόπαιο. ΚΑΙ;! Ε, ΚΑΙ;! Αυτό ακριβώς θέλουμε. «Αουτσάιντερ» μπορεί λέει πάνω στη φανέλα του; Μπορεί να το τυπώσει μπλουζάκι και να το φοράνε οι παίκτες… νυχθημερόν, από τώρα μέχρι τον ημιτελικό και τον τελικό; Να πάει εκεί με λεωφορείο που να λέει επάνω «αουτσάιντερ». Να κάνει τους πάντες να τον ΞΕΓΡΑΨΟΥΝ. Να μην τον υπολογίζουν. Έτσι του αρέσει. Έτσι θα κάνει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση. Έτσι θα είναι ακόμη πιο γλυκό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κόμπλεξ και… μεγαλομανία. Είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ανεξαρτήτως ευρωπαϊκών. Έχει πάρει ήδη, έχει κάνει back to back, έχει κάνει την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ. Είναι ΔΥΝΑΜΗ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Έχει καλή ομάδα, έχει υπέροχη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, βγάζει υγεία σε ΟΛΑ τα επίπεδα και παίζει υπέροχο μπάσκετ. Μάχεται, είναι οικογένεια και ομάδα και κόσμος πορεύονται ως ΕΝΑ… #μεχριτελους.

Γίνεται να μην τον υπολογίζει κανείς; ΟΚ, ξέρουμε. Ο Αταμάν δεν είναι… χθεσινός. Αλλά γίνεται ο Ολυμπιακός να πάει ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ ΜΠΟΡΕΙ στο Final 4 της Ευρωλίγκας; Γίνεται να πάει με τον τίτλο του απόλυτου αουτσάιντερ, στο Βελιγράδι;! ΑΥΤΟ να δηλώνουν ΑΠΑΝΤΕΣ όπου σταθούν και όπου βρεθούν… Και μετά, με 10.000 ΓΑΥΡΟΥΣ στο πλευρό του, να κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ! Έτσι του αρέσει του ΘΡΥΛΟΥ. Έτσι γουστάρει… ΕΤΣΙ θα τους… ξεράνει όλους.

Διαβάστε επίσης