Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς, μαζί σας! Μέχρι τέλους!

Εμείς, μαζί σας! Μέχρι τέλους!
Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 - 01:01

Αποστολή στο Βελιγράδι: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Είναι η στιγμή κάθε χρόνου, μία μέρα μετά τους ημιτελικούς, και μία πριν τον τελικό, που αναρωτιέσαι, ποιος ο λόγος, ποιο το νόημα του μικρού τελικού. Ήρθε η ώρα να το ζήσουμε και αυτό. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (17:00, Novasports Prime) στον μικρό τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι.

Εννοείται πως θέλει τη νίκη, για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, αλλά αυτό το κάνει έτσι κι αλλιώς με την παρουσία του στο παρκέ. Άλλοτε κερδίζει, άλλοτε χάνει. Αλλά πάντοτε τα δίνει όλα. Και την ψυχή του. Και αυτό το έχει εκτιμήσει ο κόσμος που έκανε το ταξίδι και έδωσε δυναμικό «παρών» στο Βελιγράδι.

Είναι χαρακτηριστικό πως όλοι αποθεώνουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που εκτιμάται ότι στον ημιτελικό ήταν πάνω από 12.000, δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός, απογοητευμένος από τον τρόπο αποκλεισμού από την Εφές, αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στην «Stark Arena», στον μικρό τελικό και θέλει να... τελειώνει για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Γιατί, το θέλουμε πολύ και αυτό.

Εμείς, μαζί σας! Μέχρι τέλους!

Διαβάστε επίσης