Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προς Σάββατο η έναρξη των τελικών (video)

Προς Σάββατο η έναρξη των τελικών (video)
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 00:45

Η νίκη της Λάρισας επί του Παναθηναϊκού με 74-62 και το 2-2 στη σειρά των ημιτελικών, φαίνεται πως φέρνει διαφοροποίηση στην έναρξη των τελικών των πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Έτσι, φαίνεται πως οι τελικοί στο ελληνικό πρωτάθλημα θα αρχίσουν το προσεχές Σάββατο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί μετά το 3-0 επί του Προμηθέα και περιμένει τον αντίπαλό του. Όποιος και να είναι, είτε η Λάρισα, είτε ο Παναθηναϊκός, η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει το Σάββατο και όχι την Κυριακή όπως αρχικά είχαν υπολογίσει πολλοί (με βάση ότι αν νικούσε και προκρινόταν ο Παναθηναϊκός, ο πρώτος τελικός θα γινόταν Τετάρτη και ο δεύτερος Κυριακή).

Έτσι, φαίνεται πως ο δεύτερος αγώνας πάει για Τρίτη 14/6 και ο τρίτος για Παρασκευή 17/6, σε μία προσπάθεια κιόλας να έχουν οι διεθνείς αθλητές περισσότερες μέρες ξεκούρασης.

Όπως και να ‘χει, οριστικά θα ξέρουμε τη Δευτέρα για τον προγραμματισμό των τελικών. Ο Ολυμπιακός είναι εκεί και περιμένει...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μην πέσεις στην παγίδα τους

Μην πέσεις στην παγίδα τους

Έχουν σύστημα. Όχι μπασκετικό. Σύστημα… δικαιολόγησης αποτυχίας. Εσύ, Θρύλε, τη δουλειά σου. Και εσύ, ΓΑΥΡΕ, το νου σου.