Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπορεί να μιλάμε για σενάρια, αλλά και μόνο στην ιδέα… (videos)

Μπορεί να μιλάμε για σενάρια, αλλά και μόνο στην ιδέα… (videos)
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 12:40

Δύο κινήσεις οι οποίες δυνητικά θα μπορούσαν να… εκτοξεύσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό και να τον οδηγήσουν στην επιστροφή του στο Final 4 της Ευρωλίγκας, με ακόμη καλύτερες αξιώσεις, θα ήταν η απόκτηση του Μιλουτίνοφ και η απόκτηση του Ντουέιν Μπέικον, από τη Μονακό. Προσοχή: Δεν λέμε ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ο Ολυμπιακός παίρνει, ή θα πάρει τους δύο παίκτες. Μιλάμε για σενάρια. Και τίποτα παραπάνω. ΣΕΝΑΡΙΑ. Το ξεκαθαρίζουμε, γιατί αυτή τη στιγμή όλος ο Ολυμπιακός ασχολείται με τους τελικούς της Α1 και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ωστόσο, η αναφορά και μόνο στα δύο ονόματα φέρνει… έντονους χτύπους στην καρδιά. Είναι γνωστό ότι ο Μιλουτίνοφ είναι ΓΑΥΡΟΣ και ότι υπό συνθήκες, θα γούσταρε τρελά να παίξει ξανά, για την ομάδα που τον ανέδειξε. Όσο για τον Μπέικον, είναι γνωστό ότι αποτελεί στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Θεωρεί ότι με τον συγκεκριμένο παίκτη ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει επίπεδο και να κάνει ακόμη καλύτερα πράγματα στην επίθεση. Ο Μπέικον ξεχώρισε στη σειρά των πλέι οφ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εξαιρετική άποψη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως είπαμε ξανά, μιλάμε μόνο για σενάρια και τίποτα περισσότερο. Το ότι τα σενάρια αυτά μας αρέσουν δεν το κρύβουμε. Αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν και τι μπορεί να προκύψει…

Στο μεταξύ… Μπέικον. Εντάξει, τον Νίκολα τον ξέρουμε…

Διαβάστε επίσης