Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μακριά από τον Παναθηναϊκό και όπου να ‘ναι, ο… αρχηγός

Μακριά από τον Παναθηναϊκό και όπου να ‘ναι, ο… αρχηγός
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 15:49

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου λογίζεται ως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Βγαίνει μπροστά, μιλάει, μας λέει για τα κλιματιστικά και τις πινακίδες, μας λέει για αυτά που τον κάνουν να ντρέπεται και άλλα ενδιαφέροντα. Αλλά μάλλον… όχι για πολύ ακόμα. Όχι για καιρό. Γιατί είναι για να φεύγει, όπως διαβάζουμε… Και που πάει; Δεν… ξέρει και ο ίδιος. Γιατί η φάση, όπως φαίνεται, είναι… «μακριά από τον ΠΑΟ και… όπου να ‘ναι», για τον αρχηγό.

Ακούγεται η Φενέρ, η Μονακό, η Παρτιζάν… Γενικά διάφορες ομάδες. Και να πει κανείς ότι θέλει να παίξει με τον Ιτούδη στη Φενέρ και για εκεί να την… κάνει και μόνο, άιντε να πει κανείς το… κατανοεί. Να… απαρνηθεί τα αρχηγικά του καθήκοντα στον προτελευταίο της Ευρωλίγκας, για να πάει να παίξει δίπλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό…

Αλλά να ακούμε ότι δεν είναι αυτός ο στόχος, αλλά απλά να… την κάνει, σκέτο, προκαλεί γέλιο. Σε εμάς, τους ουδέτερους παρατηρητές… Όσα ακούγονται/λέγονται/γράφονται για την υπόθεση της πιθανής αποχώρησης του Ιωάννη Παπαπέτρου, από τον εξασφύριχτρο, δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός βγήκε κερδισμένος, από την αποχώρησή του.

Ο ΠΑΟ που κάποτε… περηφανευόταν ότι τον πήρε, τι ακριβώς κέρδισε, εντέλει; Αναρωτιόμαστε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης