Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι η «μεταγραφή» του φετινού καλοκαιριού

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι η «μεταγραφή» του φετινού καλοκαιριού
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 10:13

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί πλέον να σχεδιάζει με τον Σάσα Βεζένκοβ στα πλάνα του. Και επίσημα, αφού εν πολλοίς ήταν δεδομένο, εδώ και ελάχιστες ημέρες, ότι αυτό θα συμβεί. Ο Ολυμπιακός είχε στα πλάνα του τον Σάσα και πόνταρε πολλά επάνω στην παραμονή του. Αυτή οριστικοποιήθηκε, αφού η διορία για το NBA out του Βούλγαρου διεθνούς εξέπνευσε και οι Σακραμέντο Κινγκς δεν προχώρησαν στην απόκτησή, για τη σεζόν που έρχεται. Ο Ολυμπιακός πλέον μπορεί να σχεδιάζει πιο ήρεμος, τις εναπομείνασες κινήσεις του, στο μεταγραφικό παζάρι. Αφού η «μεταγραφή» του καλοκαιριού… έγινε. Ή δεν έγινε, αν προτιμάτε. Και να που καμιά φορά και το να μη γίνει μια μεταγραφή είναι κέρδος.

Ο Ολυμπιακός είχε αρκετά μεγάλη αγωνία, εδώ και καιρό, με το φλέγον θέμα του Σάσα Βεζένκοβ. Με αποτέλεσμα η οριστικοποίηση της παραμονής του εδώ, να είναι το… νέο του καλοκαιριού. Το σίριαλ έλαβε θετικό τέλος και ο Σάσα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, με στόχο το να μπορέσει να πετύχει φέτος ακόμη περισσότερα πράγματα. Σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Θα έλεγε κανείς ότι μιλάμε για μια… μεγάλη «προσθήκη» στο ρόστερ του Μπαρτζώκα. Και ας ήταν εδώ ο παίκτης. Η αλήθεια είναι πως όταν σου χτυπάει την πόρτα το ΝΒΑ, θεωρείς τον παίκτη σου… χαμένο. Και όμως. Αν και… χαμένος, ο Σάσα «επέστρεψε». Είναι εδώ και αποτελεί για τον Θρύλο τη… μεγάλη «μεταγραφή» του καλοκαιριού.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης