Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικό ο Σλούκας ενόψει Ισπανίας

Ατομικό ο Σλούκας ενόψει Ισπανίας
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 15:15

Το μεγάλο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία, για την προετοιμασία ενόψει Ευρωμπάσκετ, πλησιάζει. Αλλά η Εθνική θα πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό, δίχως τον Κώστα Σλούκα, όπως φαίνεται. Ο άσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο πόδι και έτσι το Σάββατο (6/8) δεν κατάφερε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντιθέτως, έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν πήρε μέρος στο ομαδικό. Η συμμετοχή του κόντρα στους Ισπανούς κρίνεται, αυτή τη στιγμή, αμφίβολη, ενώ παράλληλα, η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει.

Το θέμα, φυσικά, παρακολουθούν και από τον Ολυμπιακό, όπως και με κάθε παίκτη της ομάδας, ο οποίος παίζει με την Εθνική του, αυτό τον καιρό. Νωπό είναι ακόμη, άλλωστε, το πρόβλημα με τον Φαλ, στη Γαλλία, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να είναι σε δύσκολη θέση, ενόψει Ευρωμπάσκετ…

Η Ελλάδα δεν έχει διαθέσιμο και τον Παπαγιάννη, καθώς από την αρχή της προετοιμασίας δεν έχει προπονηθεί καθόλου, με την ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ένας από εμάς

Ένας από εμάς

Με αφορμή την παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην εξέδρα του Καραϊσκάκη…