Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το Ευρωμπάσκετ κατευθείαν στο ΣΕΦ ο Σάσα!

Από το Ευρωμπάσκετ κατευθείαν στο ΣΕΦ ο Σάσα!
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:55

Δεν υπάρχει… χαλάρωση, για εκείνους οι οποίοι θέλουν να είναι στην κορυφή! Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Και τελικώς, από όλη αυτή του συμπεριφορά, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι εκείνος ο οποίος κερδίζει. Και ο ίδιος ο παίκτης, φυσικά, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και πρωτίστως η ομάδα. Και ο Σάσα απέδειξε, επιστρέφοντας από το Ευρωμπάσκετ, ότι έχει ΜΟΝΟ τον Ολυμπιακό στο μυαλό του!

Λίγες ώρες αφότου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική Βουλγαρίας, ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε στην Ελλάδα και πρώτο του μέλημα ήταν να επισκεφτεί το ΣΕΦ! Πήγε κατευθείαν να δει από κοντά την ομάδα…

Ο 27χρονος φόργουορντ, ο οποίος είχε μια πρώτη γνωριμία με τα νέα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού, τους νέους συμπαίκτες του αναμένεται να πάρει ανάσες. Έτσι, θα ξεκουραστεί μερικές μέρες και στην συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία με τους υπόλοιπους Πειραιώτες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης