Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γρήγορο μπάσκετ, λίγη ντρίμπλα, περισσότερη πάσα, σουτ

Γρήγορο μπάσκετ, λίγη ντρίμπλα, περισσότερη πάσα, σουτ
Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022 - 10:58

Οι νίκες δεν είναι το μόνο σημαντικό, από την παρουσία του φετινού Ολυμπιακού στο γήπεδο. Κάθε φορά κατά την οποία η ομάδα πατάει στο παρκέ, εμφανίζεται ολοένα και βελτιωμένη. Δίχως ακόμη να έχει πιάσει (προφανώς) το 100% των δυνατοτήτων του, ως σύνολο, ο Ολυμπιακός δείχνει από τώρα σημάδια βελτίωσης, σε σχέση με την ήδη εξαιρετική, από πέρυσι, εικόνα του. Και ορισμένα στοιχεία ήδη ξεχωρίζουν και δεν… κρύβονται.

Γρήγορο μπάσκετ: Ο νέος Ολυμπιακός πατάει γκάζι, ολοένα και περισσότερο. Τρέχει, σε άμυνα και επίθεση, παίζοντας ολοένα με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Λίγη ντρίμπλα: Δεν θέλει να… ανοίγει κρατήρες στο γήπεδο, ο νέος Ολυμπιακός. Σκάει ολοένα και περισσότερο την μπάλα στο παρκέ. Αντιθέτως, κοιτάζει πως να τη μοιράζει, από θέση σε θέση, μέχρι να βρεθεί η ευκαιρία εκτέλεσης. Αν αυτό δεν γίνει άμεσα.

Σουτ: Ο νέος Ολυμπιακός σουτάρει. Από παντού. Με προσθήκες παικτών, εκ των οποίων ακόμη και οι ψηλοί μπορούν να εκτελέσουν από μέση και μακρινή απόσταση, ο Ολυμπιακός ψάχνει νέους τρόπους για να ανοίγει τις άμυνες και να σκοράρει.

Ακόμη ο Ολυμπιακός δεν είναι στο 100%. Φαίνεται αυτό, όπως φαίνεται ότι ενώ δεν είναι ακόμη στο επίπεδο το οποίο δείχνει ότι μπορεί να πιάσει, είναι ήδη καλύτερος από πέρυσι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θύμισε «φάρο»

Θύμισε «φάρο»

Τα έχουμε πει. Δεν είναι εύκολο να απαλλαγεί το μπάσκετ από αυτά τα οποία έζησε για χρόνια και χρόνια.