Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατράς: «Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, με τον κορυφαίο προπονητή»

Γιατράς: «Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, με τον κορυφαίο προπονητή»
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 09:23

«Στάζει μέλι» για τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς. Και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους κορυφαίους στην Ευρώπη. «Ήταν ένα δυνατό τουρνουά. Χθες (σ.σ. Σάββατο) είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όπως είπα και χθες δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι γνωστή, μας έδωσαν μαθήματα. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) ξεκινήσαμε άσχημα με το 10-0 όμως μετά ήμασταν σοβαροί και είχαμε διάθεση. Παλέψαμε στην άμυνα. Ετοιμαζόμαστε τώρα για το πρωτάθλημα.

Είχαμε δύο πρόσωπα. Ο Ολυμπιακός ίσως να μην ήταν στο δικό μας επίπεδο για να βγάλουμε συμπεράσματα. Στον Κολοσσό έλειπαν δυο παίκτες. Δεν ξεγελιόμαστε. Έχουμε προβλήματα, θέλουμε βελτίωση. Αλλά, έχουμε καλά παιδιά, με διάθεση. Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία. Θα εστιάσουμε στα αρνητικά. Ξεκινάει το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη που μας ενδιαφέρει πολύ.

Το Super Cup ήταν μονά παιχνίδια. Σε σειρά παιχνιδιών είναι δύσκολο να κερδίσεις Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είχαμε τη φιλοδοξία σε ένα μονό παιχνίδι να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι, να μην το κάνει Ολυμπιακός και μήπως κάνουμε κάτι. Μην παρεξηγηθώ, ο Ολυμπιακός είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Έχει χημεία, έχει κορμό από πέρσι, έχει τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης, σύμφωνα με τα περσινά βραβεία. Έχει κάνει στοχευμένες προσθήκες. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά, επειδή είναι νοκ – άουτ τα παιχνίδια, να πάμε όσο πιο μακριά».

Διαβάστε επίσης

Είναι, απλώς, καλύτερος

Είναι, απλώς, καλύτερος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει προς τα επάνω. Ο Παναθηναϊκός… flat. Δικαίως ο πρώτος τίτλος βάφτηκε ερυθρόλευκος και φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι μόνο η αρχή.