Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι, απλώς, καλύτερος

Είναι, απλώς, καλύτερος
Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022 - 09:46

Υπήρχε ένας καιρός κατά τον οποίο ο Ολυμπιακός έμπαινε στο παρκέ και ήξερε πως, «βρέξει-χιονίσει», θα χάσει. Ήξερε πως όσο καλός και να είναι, δεν θα του επιτρέψουν να νικήσει. Όχι πια. Ο ίδιος είναι εκείνος ο οποίος έκανε μεγάλο αγώνα, για να κερδίσει το αναφαίρετο δικαίωμά του, να παίζει τα παιχνίδια στο παρκέ. Και να τα κερδίζει εκεί. Στο παρκέ. Τίμια. Δίκαια. Καθαρά και ξάστερα, όχι… δήθεν «εξάστερα». Ο Ολυμπιακός είναι, απλώς, καλύτερος αυτού του Παναθηναϊκού. Και το επιβεβαίωσε και χθες.

Ο τίτλος είναι η απόρροια αυτής της ανωτερότητας. Αλλά αν βγάλει κανείς από την «εξίσωση» τον όρο «τίτλος», τότε το χθεσινό ματς ήταν για τον Ολυμπιακό μία πρώτης τάξεως προπόνηση. Για τη φετινή σεζόν, συνολικά. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Και το βράδυ της Κυριακής το επιβεβαίωσε ξανά.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει προς τα επάνω. Ο Παναθηναϊκός… flat. Δικαίως ο πρώτος τίτλος βάφτηκε ερυθρόλευκος και φάνηκε ξεκάθαρα ότι είναι μόνο η αρχή. Σε όλο το ματς οι δύο ομάδες έδιναν διαφορετική ιδέα μέσα στο παρκέ. Στο διάστημα κατά το οποίο τα έβαζε ο Παναθηναϊκός, φαινόταν απλώς ξεκάθαρα ότι… ο Ολυμπιακός δεν έχει πατήσει γκάζι. Όταν τα έβαζε ο Ολυμπιακός, φαινόταν απλώς ξεκάθαρα ότι… δεν υπάρχει γυρισμός για τον αντίπαλό του. Όπως και δεν υπήρξε…

Τελεία και παύλα. Ο Ολυμπιακός είναι, απλώς, καλύτερος.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης