Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο καλό τεστ για τον Ολυμπιακό «που σουτάρει»

Πρώτο καλό τεστ για τον Ολυμπιακό «που σουτάρει»
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 14:58

Ο Θρύλος παίζει απόψε το πρώτο του ματς στη φετινή Ευρωλίγκα. Ένα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο αν μη τι άλλο θα είναι κριτήριο, ως ένα βαθμό, για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, με το «καλημέρα» στη διοργάνωση. Και πέραν του συνολικού πρώτου, ουσιαστικού και ΕΠΙΣΗΜΟΥ «τεστ», ο Θρύλος θα δοκιμαστεί και με βάση τη νέα του προσέγγιση, στο παιχνίδι. Απέναντι σε πρωτοκλασάτη ομάδα της Ευρωλίγκας θα δοκιμαστεί το βράδυ (21:30) ο «νέος Ολυμπιακός». Ο Ολυμπιακός «που σουτάρει», όπως λέμε εδώ και καιρό.

Ο νέος Ολυμπιακός, το φετινό μοντέλου του Γιώργου Μπαρτζώκα, βασίζεται πολύ στην ικανότητα των παικτών του να σουτάρουν και να παίρνουν πόντους από την περιφέρεια. Ακόμη και τα 5άρια του (πλην Φαλ) μπορούν να εκτελέσουν και πιο μακριά από το καλάθι. Και μένει να φανεί απόψε, απέναντι σε μια πρωτοκλασάτη ομάδα της Ευρωλίγκας, το σε ποιο βαθμό μπορούν να το κάνουν.

Τα «ψέματα» τελείωσαν. Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» και δεν εδώ θα φανεί πλέον η δουλειά που έγινε το καλοκαίρι. Χωρίς βιαστικά συμπεράσματα, χωρίς αποθέωση και αναθέματα, από το πρώτο ματς, θα αποκτήσουμε άμεσα μια καλή εικόνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με νέο αρχηγό, στην «πρώτη» της νέας εποχής!

Με νέο αρχηγό, στην «πρώτη» της νέας εποχής!

Ο Κώστας Παπανικολάου βγήκε ήδη μπροστά, για τον Ολυμπιακό. Και απόψε, σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον, καλείται να δώσει στην ομάδα την ηγετική του παρουσία, αρωγός για να έρθει το «διπλό».