Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίρνεις» Βαλένθια και Παρτιζάν και προχωράς

«Παίρνεις» Βαλένθια και Παρτιζάν και προχωράς
Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 09:55

Δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Πολύ σημαντικά, γιατί στην προσπάθειά του να «ρεφάρει» την απώλεια, απέναντι στη Μονακό, ο Ολυμπιακός θέλει και πρέπει πάση θυσία να τα πάρει. Απέναντι στη Βαλένθια (4/11) και Παρτιζάν (10/11), ο Θρύλος θέλει να κάνει απαραιτήτως το 2/2 και να συνεχίσει με νίκες, οι οποίες -κακά τα ψέματα- πλέον θεωρούνται… δεδομένες. Όχι απλώς γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί, αλλά και γιατί έχει πλέον δίπλα του το «πρέπει».

Όσο περνάει ο καιρός είναι γεγονός ότι αυτό το «πρέπει» θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Η ομάδα του Μπαρτζώκα μπορεί να άρχισε εξαιρετικά στη σεζόν και να έχει παρακαταθήκη το 4-1 και μάλιστα έχοντας περάσει από έδρες σοβαρές, όπως της Μπασκόνια, της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα, αλλά αν δεν παίρνει τα ματς στην έδρα του, απέναντι σε αντιπάλους τους οποίους θεωρητικά «έχει», τότε τίποτα από τα παραπάνω δεν θα έχει σημασία.

Ο προπονητής του Θρύλου το γνωρίζει καλά. Και σε αυτό ποντάρει, αφού το γνωρίζουν και οι παίκτες του. Ο Ολυμπιακός πρέπει απαραιτήτως να κάνει το 2/2 στα αμέσως επόμενα ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης