Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε τον Φαλ! (videos)

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε τον Φαλ! (videos)
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 - 13:56

Το ταλέντο υπήρχε. Τα προσόντα το ίδιο. Ο Μουσταφά Φαλ ήταν από την αρχή της έλευσής του στο λιμάνι, ένας εξαιρετικός σέντερ. Το γνωρίζουμε γιατί… τον επέλεξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τόσο απλό. Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει εξαιρετικό «μάτι» και βλέπει τους παίκτες και την προοπτική τους. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά και πως θα τους κάνει να πιάσουν αυτή την προοπτική. Να «βγάλουν» τον καλύτερο εαυτό τους. Και ο ίδιος ο Μουσταφά Φαλ είναι τρανή απόδειξη αυτού. Στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο εξαιρετικός Γάλλος σέντερ, έγινε… κανονικό βουνό!

Ο Φαλ ήρθε στον Ολυμπιακό κάνοντας ορισμένα πράγματα καλά. Και από πέρυσι μέχρι και φέτος, η βελτίωσή του είναι… κατακόρυφη! Και πλέον ο Φαλ κάνει τα ίδια πράγματα πολύ καλύτερα και έχει προσθέσει και πολλά νέα στο ρεπερτόριό του!

Ο Γάλλος σέντερ εξαργυρώνει αυτή του τη βελτίωση και μέσω της Εθνικής Γαλλίας, όπου όσο περνά ο καιρός αποκτά ολοένα και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως έχει, άλλωστε και στον Ολυμπιακό. Είναι, φυσικά, ο βασικός σέντερ του Θρύλου και επάνω του βασίζεται όλο το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Και στα δύο άκρα του παρκέ, σε άμυνα και επίθεση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Φαλ έχει γίνει πιο αθλητικός, δίνει πολλή μεγάλη βάση στην άμυνα, κλείνει διαδρόμους και αν βελτιώσει λίγο παραπάνω και το σουτ του, το οποίο για να είμαστε αληθείς δεν του… λείπει, ως προς το σκοράρισμα, θα είναι σε… άλλο level. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Θρύλος, συνολικά, έφτιαξαν τον Φαλ και τον ανέβασαν τρομερά, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ!

Χαρακτηριστικά, ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

* Μέσα από την 31η εμφάνιση του στην Basket League ο Μουσταφά Φαλ έγινε ο 35ος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού στην κατηγορία που έφτασε τα 100 εύστοχα δίποντα και 35ος επίσης ξένος του που συμπλήρωσε τα 100 αμυντικά ριμπάουντ.

Παράλληλα ο Γάλλος σέντερ σταματώντας τρία αντίπαλα σουτ μπήκε στην πρώτη 10άδα των ξένων μπλοκέρ του Ολυμπιακού στην Basket League. Έφτασε τις 30 τάπες και «έπιασε» στη 10η θέση της λίστας τον Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Διαβάστε επίσης

Η χαρά του μπάσκετ, στο ΣΕΦ! (video)

Η χαρά του μπάσκετ, στο ΣΕΦ! (video)

Υπέροχη παρακάμερα, γεμάτη παιδάκια, οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα και ωραίο μπάσκετ! Απολαύστε όσα… δεν είδατε, από το ματς με τον Κολοσσό.