Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός!

Ελλάς, Ευρώπη, Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 - 10:00

Είναι τρομερό αυτό το οποίο έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Και πρέπει να έχει περίοπτη θέση και ιδιαίτερη προβολή, από όλους μας. Να το αναφέρουμε και με περηφάνεια να το τονίζουμε! Ο Θρύλος είναι η μόνη ομάδα στην Ευρωλίγκα, με τόσο έντονο το στοιχείο των γηγενών παικτών, οι οποίοι όχι απλώς… υπάρχουν, αλλά ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ το παιχνίδι! Είναι άκρως επιδραστικοί δηλαδή! Δίνουν «το κάτι παραπάνω» στην ομάδα και δεν είναι στο παρκέ (ή στο ρόστερ) απλώς για να… είναι.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στην τελευταία κρίσιμη περίοδο με Σλούκα, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Βεζένκοβ και Μπολομπόι. Και οι Έλληνες βγήκαν μπροστά και ώθησαν τον Ολυμπιακό σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη! Ο Παπανικολάου έβγαλε ψυχή και νίκησε την κόπωση, παλεύοντας μέχρι το φινάλε. Σε άμυνα και -κυρίως- σε επίθεση! Ο Σλούκας πήρε πάνω του το παιχνίδι του Ολυμπιακού, μοιράζοντας ασίστ σαν… καραμέλες! Τελείωσε με double-double και του έλειψε μόνο η… μπαγκέτα από το χέρι. Ο «Λάρι» έπαιξε άμυνα-τανάλια και έδειξε ότι δεν είναι τα «φαρμακερά» τρίποντα το μοναδικό ατού του…

Για τον Βεζένκοφ τι να πει κανείς… Κατακτά τους τίτλους MVP σαν να είναι… σχολικό πρωτάθλημα και εκείνος επαγγελματίας. Βάζει και αυτά που… δεν μπαίνουν και το κάνει να φαίνεται και απλό! Γεγονός το οποίο… σμπαραλιάζει τον αντίπαλο. Είναι πλέον σε άλλο επίπεδο και όσο περνάει ο καιρός δείχνει ολοένα και πιο δυνατός…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός παίρνει από τα «δικά του παιδιά», από τους γηγενείς παίκτες του, αυτά που καμία άλλη ομάδα δεν παίρνει στην Ευρωλίγκα. Και αυτός είναι ένας βασικός λόγος, για τον οποίο η ομάδα συνεχώς προοδεύει.

Διαβάστε επίσης

Έτσι αντιδράει ο Πειραιάς

Έτσι αντιδράει ο Πειραιάς

Ο Ολυμπιακός έκανε απέναντι στην Άλμπα αυτό που έπρεπε και κατάφερε να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών, της οκτάδας, του Final4.