Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «αιώνια» ντέρμπι που κρίνονται στο παρκέ, έχουν ξεκάθαρο φαβορί

Τα «αιώνια» ντέρμπι που κρίνονται στο παρκέ, έχουν ξεκάθαρο φαβορί
Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022 - 12:22

Δεύτερη σεζόν, στη μετά #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ εποχή. Ο Ολυμπιακός, μετά την επιστροφή του στην ελληνική μπασκετική σκηνή, στη μετά «φάρου» εποχή, έχει κάνει επίδειξη δύναμης. Όχι σαν εκείνη την οποία έκαναν άλλοι, στην προ #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ εποχή. Όχι… εξωαγωνιστικά. Αγωνιστικά. Στο παρκέ. Εκεί όπου πρέπει να παίζεται το άθλημα. Εκεί όπου κρίνεται πραγματικά το ποια ομάδα είναι καλύτερη και ποια αξίζει να νικά και να παίρνει τίτλους.

Τα «αιώνια» ντέρμπι που κρίνονται στο παρκέ, έχουν ξεκάθαρο φαβορί. Όπως τα ντέρμπι που κρίνονταν στα… στραγάλια των διαφόρων σφυριχτρών του «φάρου», είχαν το δικό τους, προκαθορισμένο φαβορί, κάποτε, τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Τώρα το φαβορί βγαίνει μπροστά, αναδεικνύεται, με κριτήρια αγωνιστικά.

Με την ποιότητα του ρόστερ.

Με τη «χημεία» μεταξύ των παικτών.

Με τον αγωνιστικό ρυθμό και με το τέμπο στο οποίο το φαβορί παίζει.

Με το πάθος, τη θέληση, αλλά και την αξία του φαβορί, να νικά.

Και σε όλα τα παραπάνω, φαβορί είναι σταθερά, στη μετά #ΜΕΧΡΙΤΕΛΟΥΣ εποχή, ο Ολυμπιακός… Δεν το λέμε εμείς, το αποδεικνύουν οι αριθμοί, τα αποτελέσματα και η εικόνα του ελληνικού μπάσκετ. Αγώνες που κρίνονται στο παρκέ και οι οποίοι ενοχλούν τα μέχρι πρότινος αγαπημένα παιδιά του «φάρου» και τα φερέφωνά τους. Στους οποίους έμεινε η προπαγάνδα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης