Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αριθμοί και στοιχεία ενόψει του ματς (photo)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αριθμοί και στοιχεία ενόψει του ματς (photo)
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 - 11:38

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, λοιπόν, στις 15:45, για την ένατη ‘στροφή’ της Α1 μπάσκετ Ανδρών. Το ενδιαφέρον στρέφεται στην Πυλαία, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει απέναντι στον ΠΑΟΚ το αήττητό του. Πάμε να δούμε στοιχεία και αριθμούς, ενόψει του αγώνα.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Στη Θεσσαλονίκη θα ανοίξει το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 9ης αγωνιστικής της Basket League, με τον ΠΑΟΚ mateco να υποδέχεται αύριο (11/12, 15:45, ΕΡΤ3) τον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από τη νίκη του στην Καρδίτσα ενώ οι «ερυθρόλευκοι» από την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, μέσα από το οποίο διατήρησαν το αήττητο τους.

Ο ΠΑΟΚ mateco έχει μπει στο Πρωτάθλημα με ρεκόρ 5-3 που είναι το καλύτερο του στην τελευταία τετραετία αφού στις τρεις περασμένες σεζόν δεν είχε ξεπεράσει τις τρεις νίκες. Παράλληλα έχει μία από τις τέσσερις αήττητες έδρες της Basket League μετά τις πρώτες οχτώ αγωνιστικές, μαζί με εκείνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του Κολοσσού H Hotels έχοντας κάνει το 3/3 κόντρα στον Άρη, τον Ιωνικό και τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 8-0 με τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού, μέσα από την οποία προέκτεινε το αήττητο του για το Πρωτάθλημα στους 33 αγώνες από τις 22 Νοεμβρίου 2021 όταν ηττήθηκε από τους «πράσινους» στο ΣΕΦ για τη σεζόν 2021-22. Η τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» υποχρεώθηκαν σε ήττα μακριά από το ΣΕΦ για το Πρωτάθλημα, σε ματς που δεν κρίθηκε στα χαρτιά, ήταν στις 10 Απριλίου 2019 όταν έχασαν στο Περιστέρι με 81-76. Από τότε μετράνε 20 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στην Basket League.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Διαβάστε επίσης

Κάνε δική σου την Πυλαία

Κάνε δική σου την Πυλαία

Ο Ολυμπιακός παίζει στις 15:45 στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπου θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα, μετά και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο πρόσφατο ντέρμπι.

Τι λένε τα άδεια καθίσματα ρε; (photos)

Τι λένε τα άδεια καθίσματα ρε; (photos)

Θυμήθηκαν μετά από… αιώνες πως είναι να παίζεις μπροστά σε κόσμο στο ΟΑΚΑ και μας διαχωρίζουν το κοινό του Ολυμπιακού σε… ποδοσφαιρικό και μπασκετικό; Από άλλο ανέκδοτο οι τύποι…