Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Λιθουανία «βλέπουν» Ντόρσεϊ στο λιμάνι

Στη Λιθουανία «βλέπουν» Ντόρσεϊ στο λιμάνι
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 14:10

Το θέμα Ολυμπιακός-Ντόρσεϊ «καίει» την επικαιρότητα στην Ευρωλίγκα. Ο Ελληνοαμερικανός είναι πραγματικά ένα «καυτό» όνομα αυτή τη στιγμή, στα μεταγραφικά της Ευρωλίγκας και το γεγονός ότι διάφοροι αναλυτές ανά την Ευρώπη βλέπουν τον Ντόρσεϊ να επιστρέφει στο λιμάνι, κάτι λέει. Έτσι και στη Λιθουανία, όπου οι Αουγκούστας Σουλιάουσκας και το Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησαν για την πιθανότητα ο Ντόρσεϊ να γυρίσει στον Θρύλο, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο λογική εξέλιξη.

«Η πιο λογική απάντηση για το πού θα πάει ο Ντόρσεϊ είναι ο Ολυμπιακός. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω το γιατί. Έχει λογική να πάει εκεί, και αυτό βλέπω να γίνεται τελικά, βλέποντας την κατάσταση με τον Κάνααν», υποστήριξε ο συμπαρουσιαστής του, Ντονάτας Ουρμπόνας.

«Ο Ολυμπιακός άρχισε να χάνει παιχνίδια. Οι επιτυχίες στην αρχή της χρονιάς οφείλονταν στο γεγονός ότι υπήρχε συνέχεια από την περσινή ομάδα. Τώρα που και οι άλλες ομάδες αρχίζουν να χτίζονται, χάνουν παιχνίδια. Για να γίνει ο Ολυμπιακός βασικός διεκδικητής του τίτλου, πρέπει να τα δώσει όλα για τον Ντόρσεϊ», τόνισε.

«Φουντώνει» το θέμα Ντόρσεϊ, όπως γίνεται σαφές. Ωστόσο αυτή τη στιγμή προέχει το «αιώνιο» ντέρμπι το βράδυ (21:00). Προέχει η άλωση του ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια βλέπουμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Όλοι για έναν! Συν έναν!

Όλοι για έναν! Συν έναν!

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζουν απόψε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά ΚΑΙ για τον Σάσα Βεζένκοφ.