Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Basketnews: «Γιούχα για τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ» (video)

Basketnews: «Γιούχα για τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ» (video)
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022 - 14:42

Το «αιώνιο» ντέρμπι είναι η αποθέωση της επικαιρότητας, αυτή τη στιγμή! Η τεράστια νίκη του Ολυμπιακού με +24, επί του Παναθηναϊκού, στο ΟΑΚΑ, κάνει τον γύρο της Ευρώπης και του κόσμου και όλοι ασχολούνται, σε διάφορα επίπεδα, με το αδιανόητο -νέο- γλέντι του Θρύλου, στον εξασφύριχτρο…

Ο Ολυμπιακός ώθησε το ΟΑΚΑ σε… γιούχα! Η εμφάνιση του Ολυμπιακού, η μπασκετάρα των παικτών του Μπαρτζώκα, η επική εμφάνιση και η αδυναμία του Παναθηναϊκού να σταθεί στα πόδια του, μπροστά στον Θρύλο, έφεραν τα παρατεταμένα «ουυυυυυ» από την «πράσινη» εξέδρα. Τα οποία φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστα ούτε από τον σπίκερ της Ευρωλίγκας, ο οποίος δικαιολογούσε τη γιούχα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Επικό γλέντι στο ΟΑΚΑ, με την εξέδρα πρώτα να σωπαίνει και στη συνέχεια να… γιουχάρει φουλ τον εξασφύριχτρο. Και μπόνους η «τρέλα» του Κάνααν με τον Παπαγιάννη!

Δείτε το βίντεο του Basketnews, το οποίο έκανε ειδικό θέμα για αυτό…

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι που τρέμουν πιο πολύ από όλα! (video)

Αυτό είναι που τρέμουν πιο πολύ από όλα! (video)

Η ενότητα κόσμου και ομάδας, ο λαός του Θρύλου δόρυ και ασπίδα… τρομοκρατούν τους «απέναντι» με τον χειρότερο τρόπο! Δείτε την υποδοχή της ομάδας στο ΣΕΦ, μέσα από την κάμερα του Ολυμπιακού!

Γίγαντας! (video)

Γίγαντας! (video)

Ο Μουσταφά Φαλ έκανε τον Παναθηναϊκό… παιχνίδι στα χέρια του. Νίκησε κατά κράτος όλη τη front line των «πρασίνων» και έγραψε το όνομά του στην ιστορία!