Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Podcast Ουρμπόνας: «Απογοητευμένος ο Μπέικον και άλλοι παίκτες στον Παναθηναϊκό»

Podcast Ουρμπόνας: «Απογοητευμένος ο Μπέικον και άλλοι παίκτες στον Παναθηναϊκό»
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 10:39

Όταν το μόνο που σε νοιάζει να είναι να τα βάζεις με τον Ολυμπιακό, αυτά συμβαίνουν. Όταν ως οργανισμός, ως ομάδας, ως νοοτροπία, έχεις στο μυαλό σου το «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» (εν προκειμένω γείτονας είναι ο Ολυμπιακός), εκεί… καταντάς. Να βαράς διάλυση στα μέσα τη σεζόν και να σε συζητάνε στα Podcast λόγω… απογοήτευσης των παικτών σου…

Κατευθείαν στο ψητό: «Συζητάμε γι’ αυτή τη χειρονομία που έκανε ο Μπέικον στο παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά προσωπικά αυτό πιστεύω ότι είναι απολύτως σχετικό και συνδέεται με την απογοήτευση που ίσως αισθάνεται και εκείνος, και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή», υποστήριξε ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, σε Podcast του γύρω από τα τεκταινόμενα στην Ευρωλίγκα.

«Η ομάδα είναι ασταθής, χάνει, η γλώσσα του σώματος δείχνει συνεχώς -όχι… μια φορά το μήνα- ότι υπάρχει ένα ανησυχητικό πρόβλημα», ανέφερε ο Ουρμπόνας, μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

Τι να πει κανείς… Πράγματι στον Ολυμπιακό θα… κλαίνε, σε λίγο καιρό. Από τα γέλια, βέβαια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης