Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «H ομάδα συσπειρώνεται σε κάθε απουσία»

Βεζένκοβ: «H ομάδα συσπειρώνεται σε κάθε απουσία»
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - 18:25

Μόνιμος MVP και κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης μέχρι σήμερα… Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοβ για τον οποίον οι Σακραμέντο Κινγκς ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να παρακολουθήσουν την πορεία του. Ο ίδιος δήλωσε συγκεντρωμένος μόνο στους στόχους του Ολυμπιακού, αλλά και έτοιμος για την αυριανή μάχη των ημιτελικών απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Το πως ξεκινήσαμε έδειξε πόσο έτοιμοι είμαστε και πόσο σεβόμαστε τον Άρη. Τα 21 λάθη ήταν πολλά, πρέπει να βελτιωθούμε, είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Σημασία έχει ότι είμαστε στον ημιτελικό, τώρα θα ξεκουραστούμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να παίξει ο καθένας, η ομάδα συσπειρώνεται σε κάθε απουσία. Ο καθένας έχει τον ρόλο του, είμαστε μια γροθιά για το αυριανό παιχνίδι».

Aναφορικά με τους Κινγκς: «Δε θέλω να πω πολλά. Είμαι στην Κρήτη για έναν στόχο. Εκτιμάω όποιον έκανε τόσα χιλιόμετρα να με δει και με τιμάει το ενδιαφέρον. Όμως πηγαίνω μέρα με τη μέρα , έτσι και τώρα. Θέλω να φτάσουμε ως το τέλος. Είμαι συγκεντρωμένος στους στόχους μου και να είμαστε υγιείς».

Διαβάστε επίσης