Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούπα (με) καφέ (photo)

Κούπα (με) καφέ (photo)
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 11:19

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει ακόμη ένα Κύπελλο Ελλάδας. Το δεύτερο σερί, μάλιστα, μετά το περσινό, επίσης στο Ηράκλειο! Και φυσικά, μία ημέρα μετά, οι πανηγυρισμοί όχι απλώς δεν έχουν καταλαγιάσει, αλλά… καλά κρατούν.

Τα χαμόγελα είναι πάμπολλα και πλατιά, στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Και αυτή είναι η ιδανική έναρξη Δευτέρας, έναρξη εβδομάδας, αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ. Γιατί αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ, ξέρεις από χαμόγελα και από τίτλους. Ξέρεις από κούπες. Και από… κούπες, με κούπες. Κούπες καφέ, με κούπες Κυπέλλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως ο Παπανικολάου. Αν είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού, ξέρεις. Ξέρεις πως να αρχίζεις την εβδομάδα σου, πίνοντας μια κούπα καφέ, μαζί με την κούπα του Κυπέλλου… Θρύλος είσαι…

Διαβάστε επίσης

Τον «έφαγε»!

Τον «έφαγε»!

Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό, μετά το νέο ηχηρό αγωνιστικό «χαστούκι» του Θρύλου στον «εξασφύριχτρο», στο Κύπελλο Ελλάδας!

Ναι, είναι γιορτή!

Ναι, είναι γιορτή!

Είναι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ οι τίτλοι να κρίνονται στο παρκέ και πόνος για όλους εκείνους που νοσταλγούν τον «φάρο».

Απόλυτος κυρίαρχος

Απόλυτος κυρίαρχος

Όπως το 2013 έκανε το back to back στην Ευρωλίγκα, έτσι και φέτος έκανε το ίδιο στο Κύπελλο Ελλάδας.