Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Εσείς γράφετε την ιστορία του Ολυμπιακού! Συνεχίστε μέχρι το Κάουνας!» (video)

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Εσείς γράφετε την ιστορία του Ολυμπιακού! Συνεχίστε μέχρι το Κάουνας!» (video)
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 11:55

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει για άλλη μια φορά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Άλλος ένας τίτλος, στα χέρια των Πειραιωτών και… προχωράμε! Και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, στα αποδυτήρια του κλειστού «Δύο Αοράκια», μετά την κατάκτηση του τίτλου, έδειξε την πίστη της Διοίκησης, σε αυτή την ομάδα. Η οποία έχει ήδη καταφέρει πολλά και συνεχίζει απτόητη, καλύτερη, διαρκώς βελτιωμένη. Για να καταφέρει ακόμη περισσότερα και να πετύχει τον απόλυτο στόχο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ομιλία του εκ των Προέδρων του Θρύλου, στα αποδυτήρια, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας! Ηχηρό μήνυμα πίστης στην ομάδα και ενότητας! «Εσείς γράφετε την ιστορία του Ολυμπιακού! Συνεχίστε μέχρι το Κάουνας!», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο για να γουστάρετε:

Διαβάστε επίσης

Τον «έφαγε»!

Τον «έφαγε»!

Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό, μετά το νέο ηχηρό αγωνιστικό «χαστούκι» του Θρύλου στον «εξασφύριχτρο», στο Κύπελλο Ελλάδας!

Ναι, είναι γιορτή!

Ναι, είναι γιορτή!

Είναι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ οι τίτλοι να κρίνονται στο παρκέ και πόνος για όλους εκείνους που νοσταλγούν τον «φάρο».