Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το χειροκρότημα στο φινάλε, κινητήριος δύναμη

Το χειροκρότημα στο φινάλε, κινητήριος δύναμη
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 10:17

Είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, σε μεγάλο βαθμό, ήδη πετυχημένη. Γιατί; Γιατί έχει καταφέρει, προπάντων, να κερδίσει το κοινό της. Να κερδίσει τους ίδιους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Οι οποίοι βλέποντας την τρομερή προσπάθεια, την οποία έχει κάνει, αλλά και την μπασκετική υγεία, την οποία βγάζει στο παρκέ, όταν εκείνη χάνει, χειροκροτούν ακόμη πιο δυνατά. ΑΥΤΟ είναι το Νο1 κέρδος, για μια ομάδα η οποία κάνει εδώ και 2-3 χρόνια έναν αγώνα να χτιστεί για να νικά στο κορυφαίο μπασκετικό επίπεδο της χώρας.

Στο Μιλάνο το πράγμα «στράβωσε». Αλλά άμεσα… ίσιωσε. Το χειροκρότημα στο φινάλε, κινητήριος δύναμη για κάθε παίκτη του Θρύλου, αλλά και για τον Μπαρτζώκα. Ο κόσμος που αναγνωρίζει και χειροκροτεί, εκτός έδρας ή και στο ΣΕΦ, μετά από οποιαδήποτε αναποδιά, είναι το πρώτο μεγάλο επίτευγμα του Ολυμπιακού.

Και δεν είναι μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ, οι οποίοι αναγνωρίζουν. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει το κοινό της, αλλά ΚΑΙ τους αντιπάλους. Δικαίως. Παίζει κορυφαίο μπάσκετ, έχει ήθος και ποιότητα, ως ομάδα και για τους αντιπάλους ακόμη, είναι αποδεκτό το να χάνουν από έναν αντίπαλο ανώτερο τους. Αλλά όπως είπαμε, το Νο1 είναι άλλο: Το χειροκρότημα των ΓΑΥΡΩΝ, ακόμη και στις ήττες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης