Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την ίδια... συνταγή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Με την ίδια... συνταγή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 22:15

Ο Oλυμπιακός απέδειξε ότι οι κακές εμφανίσεις με Αρμάνι και Κολοσσό ήταν δύο πολύ καλά μαθήματα, τα οποία τον βοήθησαν για τα επόμενα ματς της σεζόν. Βέβαια, ο Θρύλος κλήθηκε να αγωνιστεί λίγες ημέρες μετά την τραγωδία των Τεμπών και εμφανίστηκε σαφώς επηρεασμένος από το τραγικό γεγονός, κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό από όλους!

Πάντως, κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ξανά... Θρύλος και έδειξε γιατί βρίσκεται στην πρώτη θέση της Euroleague. Πλέον, το ματς ανήκει στο παρελθόν, καθώς οι παίκτες του Μπαρτζώκα ήδη ετοιμάζονται για το αυριανό (9/3) παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ξανά στο ΣΕΦ, το οποίο θα είναι και πάλι γεμάτο.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να προσεγγίσουν ΚΑΙ αυτό το παιχνίδι με σοβαρότητα όπως πάντα. Οι Βαυαροί βρίσκονται στην 15η θέση, μία θέση πάνω από τον Παναθηναϊκό), έχοντας ρεκόρ 11-16. Απέχουν μόλις τρεις νίκες από την 8η θέση και σίγουρα θα παλέψουν για κάθε παιχνίδι, για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητές τους για να μπουν στα play offs.

Έτσι, ο Θρύλος χρειάζεται να δώσει ξανά το 100% του, καθώς δεν υπάρχει «εύκολο» παιχνίδι στη φετινή Euroleague. Σίγουρα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμοι για ακόμα μία μάχη και για τη νίκη που θα τους ανεβάσει το ρεκόρ στο 20-8 (!).

Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα στην Ευρώπη, σημειώνεται ότι μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν, ο Ολυμπιακός θα δώσει εκτός έδρας μάχες για την Euroleague, κόντρα στις Ζαλγκίρις (16/3)και Παρτιζάν (24/3), ενώ στις 29 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ και δύο ημέρες αργότερα (31/3) θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Ακόμη, στις 6 Απριλίου οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Σερβία για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και στις 13 Απριλίου θα φιλοξενήσουν την Μπασκόνια.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Διαβάστε επίσης