Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα «του Μπαρτζώκα»

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα «του Μπαρτζώκα»
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 10:10

Οι αρχές είναι σημαντικό πράγμα. Οι αρχές γενικά στη ζωή. Εν προκειμένω οι αρχές στο παιχνίδι μιας ομάδας. Και αυτές στον Ολυμπιακό είναι σαφείς. Ξεκάθαρες και… πάντα εκεί! Ακόμη και όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι στον πάγκο, το παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν αλλάζει. Και αυτό γιατί αυτή η ομάδα έχει αρχές στο παιχνίδι της. Έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο. Έχει μία ξεκάθαρη προσέγγιση, στα παιχνίδια τα οποία δίνει.

Αυτό, βεβαίως, είναι έργο του ιδίου του Γιώργου Μπαρτζώκα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το ότι όλοι αναφέρονται σε αυτή την ομάδα ως «ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα». Η ομάδα του Πειραιά έχει καταφέρει να αποκτήσει τη δικής της, απόλυτη ταυτότητα. Και μέσα από εύκολα και δύσκολα, να παίζει σταθερά με τον δικό της τρόπο. Με το δικό της στιλ.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να έχει μία απόλυτη σταθερότητα, μέσα στο παρκέ. Όχι μόνο όταν νικά. Δεν αναφερόμαστε στη σταθερότητα την οποία έχει, στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα. Αναφερόμαστε στη σταθερότητα την οποία έχει στο παιχνίδι της. Στη συνέπεια την οποία επιδεικνύει στο πλάνο της. Την ταυτότητα, την οποία ο προπονητής της, της έχει δώσει. Ο Ολυμπιακός απέδειξε ήδη ότι είναι «του Μπαρτζώκα», ακόμη και όταν ο ίδιος ο Μπαρτζώκας δεν ήταν εκεί. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος της ομάδας αυτής.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης