Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του αρέσουν τα sold out

Του αρέσουν τα sold out
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 11:07

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια ομάδα μικρή. Είναι μια ομάδα μεγάλη. Και όταν οι μεγάλες ομάδες παίρνουν κλίμα… ανυπομονησίας, από τον αντίπαλό τους, φτιάχνονται. Παίρνουν «τα πάνω τους», που λέμε. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι… γουστάρει ιδιαιτέρως τα sold out. ΟΑΚΑ, Κάουνας, Βελιγράδι. Όπου άκουσε «sold out», ο Θρύλος έκανε πάρτι. Βελιγράδι πάει τώρα και πάλι ακούει «sold out» από την πλευρά της Παρτιζάν.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να αντιδράσει, σε ακόμη μία εχθρική έδρα. Στο ΟΑΚΑ όχι απλώς… δεν μάσησε. Αλλά το ακριβώς αντίθετο. Έδειξε να είναι πιο έτοιμος από ποτέ, να μπει και να πάρει αυτή την ενέργεια εναντίον του, από την εξέδρα και να τη μετατρέψει σε κινητήριο δύναμη.

Η ουσία είναι ότι στο λιμάνι ξέρουν καλά πως η ομάδα είναι έτοιμη. Και ότι πλέον πηγαίνει σε κάθε έδρα για να κάνει αυτό που ξέρει. Αρχικά να παίξει το μπάσκετ της. Και εν συνεχεία, να νικήσει. Sold out ή όχι, μικρή σημασία έχει, για τον Βεζένκοφ και την παρέα του…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς τον κόουτς στο Βελιγράδι

Χωρίς τον κόουτς στο Βελιγράδι

Όπως έγινε ξεκάθαρο, μετά και τη σημερινή ημέρα, ο Ολυμπιακός πάει στο Βελιγράδι δίχως τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ντεμπούτο για τον κόουτς Παππά στην Ευρωλίγκα.