Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα υποθετικά σενάρια για μεταγραφές στον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν έχουν ουσία αυτήν την περίοδο

Τα υποθετικά σενάρια για μεταγραφές στον μπασκετικό Ολυμπιακό δεν έχουν ουσία αυτήν την περίοδο
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 23:30

Πολλές είναι οι συζητήσεις για το ποιοι παίκτες θα έρθουν και ποιοι θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από τον μπασκετικό Ολυμπιακό τη νέα σεζόν.

Προφανώς τα όποια υποθετικά μεταγραφικά σενάρια σε αυτήν την περίοδο δεν κάνουν καλό. Οι Πειραιώτες τα πάνε περίφημα, βρίσκονται στην πρώτη θέση σε Ελλάδα και Ευρώπη και παίζουν εκπληκτικό μπάσκετ.

Ωστόσο, είναι λογικό να υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα αφού το μεταγραφικό παζάρι είναι πάντα ενεργό και πάντα ο καθένας στο δικό του το μυαλό μπορεί να κάνει υποθετικά σενάρια για το ποιοι παίκτες θα ταίριαζαν στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πρόκειται για μία κουβέντα η οποία γίνεται και θα γίνεται σε κάθε σεζόν. Φυσικά, ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν τον απασχολεί όσα ακούγονται και γράφονται, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο.

Περί πιθανών μεταγραφών και πιθανών αποχωρήσεων, θα ασχοληθεί όταν με το καλό τελειώσει η σεζόν. Τότε θα δει τι μπορεί να αλλάξει και εάν θα αλλάξει κάτι για τη νέα σεζόν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης