Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Τόμας Γουόκαπ! (video)

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Τόμας Γουόκαπ! (video)
Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 - 15:59

Σε άλλο επίπεδο ο Τόμας Γουόκαπ. Το έχει πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Ήταν, με διαφορά, ο απόλυτος κυρίαρχος του ντέρμπι «αιωνίων» της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, στο ΣΕΦ! Και δικαίως κατέκτησε τον τίτλο του πολυτιμότερου του αγώνα αφού έκανε double-double και έδειξε ότι είναι πραγματικά σε τρομερή κατάσταση… Αλλά δεν σταμάτησε εκεί…

Έπειτα από κορυφαίος του ματς, βγήκε και της 32ης αγωνιστικής, ο υπέροχος Αμερικανός, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα. Διαρκώς ανεβάζει την απόδοσή του και βγαίνει μπροστά, συνθέτοντας ένα απίθανο δίδυμο δημιουργών με τον «μαέστρο» Κώστα Σλούκα! Ο Γουόκαπ ήταν πραγματική… αποθέωση της ομαδικότητας και της δημιουργίας, έχοντας 11 πόντους, 13 ασίστ (!!) και 32 PIR.

Δείτε την απόλυτη αναγνώριση του Τόμας Γουόκαπ και από την Ευρωλίγκα, σε αυτό το βίντεο-ωδή που του ετοίμασαν, για όλα τα καταπληκτικά που έκανε στο ντέρμπι «αιωνίων».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης