Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να γράψει το ομορφότερο φινάλε

Για να γράψει το ομορφότερο φινάλε
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 00:11

Το ταξίδι της κανονικής διάρκειας της Euroleague φτάνει στο τέλος του. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μία τρομερή χρονιά και στην Ευρώπη, ενώ έχει την ευκαιρία να τερματίσει πρώτος στην βαθμολογία της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη (13/4) την Μπασκόνια και θέλουν τη νίκη για να κοιτούν από ψηλά τους διεκδικητές του πολυπόθητου τροπαίου. Στην πιο ανταγωνιστική Euroleague, ίσως ολων των εποχών, ο Θρύλος μας χάρισε μοναδικές στιγμές και τεράστιες νίκες. Έβγαλε... υγεία, υποχρέωσε τους αντιπάλους του να παραδεχτούν την ανωτερότητά του και μας έβαλε όλους... μέσα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Κόντρα στους Βάσκους ο Θρύλος χρειάζεται για μία ακόμη φορά τον κόσμο του, το ζήτησε και ο ίδιος ο Μπαρτζώκας. Ο άνθρωπος που έχει συμβάλει τα μέγιστα για να βγει το αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι.

Στο τέλος της regular season αξίζει να είμαστε όλοι εκεί, όπως κάναμε πολλές φορές φέτος και γεμίσαμε το γήπεδο, στηρίζοντας τους παικταράδες που έδωσαν και την ψυχή τους στο παρκέ. Σε αυτήν την αγέλη πεινασμένων... λύκων που καταβρόχθιζε όποιον έβρισκε στον διάβα της αξίζει ένα ακόμη χειροκρότημα, πριν τα playoffs. Πάμε για ακόμα μία νίκη, πάμε για την πρωτιά.

Eπιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Και απόψε, ο Θρύλος θα παίξει για τη νίκη. Θα παίξει για το καλύτερο, ως οφείλει να κάνει, για τον κόσμο του, την ιστορία του, το μέλλον του στη διοργάνωση.