Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 12:13

Ο Θρύλος έχει καταφέρει, όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρωλίγκα, να συνδυάσει το όνομά του με την μπασκετική μαγκιά. Με την καθαρότητα και με την ξαστεριά. Όχι με την… εξαστεριά. Αυτά, άλλοι. Ο Ολυμπιακός έχει συνδυάσει την παρουσία του στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης, με καρυδάτες κατακτήσεις, μεγάλες νίκες και με ωραίο, καθαρό μπάσκετ. Με μαγκιά! Έτσι θα είναι και απόψε.

Απόψε ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση, αλλά έχει τη δυνατότητα να «επιλέξει» αντίπαλο. Ε, να λοιπόν. Ο Θρύλος δεν το κάνει αυτό. Δεν μπαίνει σε τέτοια διαδικασία. Είναι πάντα εκεί για να παίζει για το όνομά του! Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο! Και απόψε, ο Θρύλος θα παίξει για τη νίκη. Θα παίξει για το καλύτερο, ως οφείλει να κάνει, για τον κόσμο του, την ιστορία του, το μέλλον του στη διοργάνωση.

Αυτό απαιτεί ο κόσμος του. Αυτό απαιτεί η ιστορία του. Αυτό απαιτεί η μπασκετική του παράδοση. Τα τρία Ευρωπαϊκά του, όλα καθαρά και μάγκικα. Να παίξει απόψε, απέναντι στην Μπασκόνια, για να νικήσει. Και να μην μπει σε διαδικασία επιλογές «Μπασκόνια ή Ζαλγκίρις», ή οτιδήποτε άλλο… Θρύλος είναι…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης