Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέχρι τέλους! Για την πρωτιά με την Μπασκόνια

Μέχρι τέλους! Για την πρωτιά με την Μπασκόνια
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 09:42

Ματς πρωτιάς! Ακόμη ένα, για τον φετινό Ολυμπιακό, στην Ευρωλίγκα. Αυτή τη φορά την… οριστική πρωτιά, του φινάλε της regular season, της διοργάνωσης. Μία πρωτιά, η οποία θα επιβεβαιώσει την κυριαρχία του, απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η οποία θα τον στείλει στα πλέι οφ, έχοντας το πάνω χέρι… μέχρι τέλους! Με τον «αέρα» του μπάσκετ του και με τον «αέρα» των ανανεώσεων των τελευταίων ημερών, ο Θρύλος υποδέχεται στις 21:00 την Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Θρύλος είναι έτοιμος για να φέρει σε πέρας και αυτή την αποστολή του και να δείξει ότι είναι έτοιμος για τα… σοβαρά. Για τα πλέι οφ, για το Final 4, για την κούπα.

Πέραν της δεδομένης ποιότητάς του, πέραν της δεδομένης ικανότητάς του και της αξίας του, ως ομάδα, ο Θρύλος έχει στις τάξεις του τώρα και τους ανανεωμένους Σακίλ ΜακΚίσικ και Τόμας Γουόκαπ. Ανανεωμένους και τρομερά ανεβασμένους! Ομάδα, κόσμος ως ένα και σε αυτή τη «μάχη». Για να έρθει η νίκη που θα σημάνει την πρωτιά και θα φέρει τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά στον μεγάλο στόχο του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Ο Ολυμπιακός δεν διαλέγει αντίπαλο

Και απόψε, ο Θρύλος θα παίξει για τη νίκη. Θα παίξει για το καλύτερο, ως οφείλει να κάνει, για τον κόσμο του, την ιστορία του, το μέλλον του στη διοργάνωση.