Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΥΤΟ είναι το απόλυτο βίντεο! Τα καλύτερα του Θρύλου στη regular season!

ΑΥΤΟ είναι το απόλυτο βίντεο! Τα καλύτερα του Θρύλου στη regular season!
Κυριακή, 16 Απριλίου 2023 - 13:34

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει μέχρι στιγμής τις πιο εξαιρετικές εντυπώσεις, στην εφετινή Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Πειραιά έχει αποδώσει εξαιρετικό μπάσκετ, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη παράδοση εξαιρετικής απόδοσης στο παρκέ. Και, μοιραία, έχει φτιάξει πάρα πολλές φάσεις, οι οποίες είναι για… highlights.

Απέναντι σε όλους τους αντιπάλους, ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μερικές υπέροχες μπασκετικές στιγμές. Με αυτοματισμούς, με υπέροχες συνεργασίες, με πανέμορφες ασίστ, με τρίποντα-«βόμβες» και με υπέροχα «μπασίματα» στη ρακέτα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΑΥΤΟ είναι το απόλυτο βίντεο! Τα καλύτερα του Θρύλου στη regular season! Απολαύστε Ολυμπιακάρα! Απολαύστε μερικά από τα πιο όμορφα plays των Ελλήνων γιγάντων, όπως τα παρουσιάζει η Ευρωλίγκα. Τα πλέι οφ είναι κοντά και οφείλουμε να… μπαίνουμε στο κλίμα! Και με αυτό το βίντεο, θα το καταφέρουμε… εύκολα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης