Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τριαντάφυλλος: «Ευφυέστατος ο Γουόκαπ»

Τριαντάφυλλος: «Ευφυέστατος ο Γουόκαπ»
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 23:15

Δηλώσεις στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΕΟΚ παραχώρησε ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην παρουσία του Τόμας Γουόκαπ στην Εθνική μας ομάδα μπάσκετ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην Ελλάδα, βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Την είδα απόλυτα φυσιολογικά (σ.σ. την παρουσία του Γουόκαπ στο ρόστερ της Εθνικής), γιατί τον είχα ζήσει και στον Ολυμπιακό και ήμουν σίγουρος, ότι είναι ένας άνθρωπος ευφυέστατος, με μεγάλη διάθεση πρωτίστως και ικανότητα να προσαρμοστεί. Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν υπόδειγμα στον τρόπο παιχνιδιού του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Ζάλγκιρις, εξέφραζε όλη τη φιλοσοφία του και κατάφερε μέσα σε ένα καλοκαίρι να εκφράζει απολύτως τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Το ίδιο κάνει και τώρα με τη φιλοσοφία του κόουτς Ιτούδη. Έχει αυτήν την ικανότητα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που θέλει να καταλάβει και έχει την ικανότητα να καταλάβει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης