Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουόκαπ: «Αγαπώ να παίζω για τον Μπαρτζώκα, σπίτι μου η Ελλάδα, μαθαίνω ελληνικά»

Γουόκαπ: «Αγαπώ να παίζω για τον Μπαρτζώκα, σπίτι μου η Ελλάδα, μαθαίνω ελληνικά»
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 00:06

Ο Τόμας Γουόκαπ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Pick n' Roll της COSMOTE TV, εκφράζοντας ξανά τη μεγάλη αγάπη του για την Ελλάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μπαρτζώκα και είπε: «Αγαπώ να παίζω για εκείνον».

Αρχικά, ο «Θωμάς» του Θρύλου δήλωσε: «Το παλεύω, ελπίζω να μπορώ να κάνω μία κουβέντα στα ελληνικά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (σ.σ. σε ερώτηση για το πότε θα μπορεί να μιλήσει ελληνικά). Αυτός είναι ο στόχος μου. Ξέρω πως δεν θα είναι τέλειο το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρος ότι θα ακούγομαι αστείος, αλλά ελπίζω να τα καταφέρω μέχρι το επόμενο καλοκαίρι... Το ότι είμαι Αμερικανός και αγωνίστηκα στην Εθνική Ελλάδας, όπου με υποδέχθηκαν τόσο όμορφα και με υποστήριξαν, ήταν πολύ ξεχωριστό για εμένα. Έπιασα τον εαυτό μου να θέλει να γυρίσει σπίτι, ενώ κοιμόμουν (σ.σ. όταν ήταν στις ΗΠΑ). Το είπα μπροστά στην μαμά μου και δεν χάρηκε ιδιαίτερα. Ένιωσα σαν να πήγα απλά επίσκεψη εκεί, όχι σαν αν είναι το σπίτι μου εκεί. Ασφαλώς η οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι εκεί, αλλά η Ελλάδα είναι το σπίτι μου».

Σε ερώτηση για τον κόουτς των «ερυθρόλευκων», ο Γουόκαπ ανέφερε: «Είναι πολύ εύκολος άνθρωπος, είναι πολύ χαλαρός στις προπονήσεις. Ο τύπος που βλέπετε στα παιχνίδια είναι στο μέγιστο σημείο της πίεσης, αλλά στη διάρκεια της εβδομάδας είναι πολύ ήρεμος, χαλαρός, μας συμπεριφέρεται καλά και με σεβασμό. Αγαπώ να παίζω για εκείνον. Αφήνει τους βοηθούς του να κάνουν τη δουλειά τους και επεμβαίνει μόνο όταν χρειάζεται. Έχουμε υπέροχη σχέση».

Διαβάστε επίσης