Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήρθε ο Πετρούσεφ και τους έπιασε ταραχή!

Ήρθε ο Πετρούσεφ και τους έπιασε ταραχή!
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - 12:39

Η κίνηση του Ολυμπιακού να φέρει τον Σέρβο παικταρά Φίλιπ Πετρούσεφ, τους προκάλεσε σοκ! Και τι δεν έχουμε διαβάσει/ακούσει λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την έναρξη της συνεργασίας με τον τρομερό σέντερ.

Το γεγονός ότι ο Θρύλος έχει την καλύτερη frontline στη Euroleague τους έκανε να παραμιλάνε και να λένε ό,τι τους κατέβει. Στον Παναθηναϊκό ξεκίνησαν να μιλάνε κατευθείαν για το τι ΘΑ κάνουν αυτοί του χρόνου. Μάλιστα, κάπου ειπώθηκε ότι ο Ολυμπιακός πήρε τον Πετρούσεφ για να ματσάρει τον Μήτογλου.

Ας δούμε τα πράγματα ένα-ένα. Πως γίνεται μια ομάδα που μόλις έχει «χτιστεί» να μιλάει για το τι θα κάνει του χρόνου, μεσούσης της σεζόν και μάλιστα να γίνεται γνωστό ότι θα έρθουν ΔΥΟ παίκτες; Φανταστείτε τι κλίμα δημιουργείται στα αποδυτήρια, όταν οι ίδιοι οι παίκτες ξέρουν ότι θα φύγουν την επόμενη σεζόν, πριν καλά-καλά αγωνιστούν φέτος!

Περνάμε και στο δεύτερο ανέκδοτο της ημέρας, ότι ο Πετρούσεφ αποκτήθηκε για να ματσάρει τον Μήτογλου. Δηλαδή ποιοι νομίζουν ότι είναι; Πιστεύουν ότι ο Θρύλος ασχολείται μαζί τους και ότι θα έκανε μία μεταγραφή, μόνο και μόνο για κάποιον που είχε να παίξει μπάσκετ 17 μήνες επειδή του είχε επιβληθεί τιμωρία για ντόπινγκ. Όχι ψυχούλες μας. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τον Πετρούσεφ γι΄ αυτόν τον λόγο. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Πετρούσεφ για να δημιουργήσει την καλύτερη frontline και να «χτυπήσει» ομάδες που βρίσκονται πολλά επίπεδα πάνω από εσάς. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να πείτε ή να γράψετε κάποιο ανέκδοτο, πάρτε μία μπάλα μπάσκετ, βάλτε την σε μία κατσαρόλα και βράστε την να πάρετε μυρωδιά!

Διαβάστε επίσης