Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το «διπλό» στο Βερολίνο ο Θρύλος!

Για το «διπλό» στο Βερολίνο ο Θρύλος!
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 - 22:20

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βερολίνο για την αναμέτρηση με την Άλμπα. Ένα ματς το οποίο δείχνει εύκολο, όμως ο Θρύλος γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος για να μπορέσει να φύγει με το «διπλό».

Οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη εκτός έδρας διαδοχική νίκη τους στη διοργάνωση και να κλείσουν θετικά τον πρώτο γύρο της Euroleague. Εφόσον οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πάρουν τη νίκη, τότε θα ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 9-8. Από τη μεριά της η Άλμπα Βερολίνου βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 3-13, όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Άλλωστε ήταν από τις λίγες ομάδες που κατάφεραν να κερδίσουν την ισχυρή Μπαρτσελόνα!

Ο Ολυμπιακός έχει «κυκλώσει» αυτό το παιχνίδι και φυσικά θα τα δώσει όλα για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, οι Πειραιώτες στάθηκαν άτυχοι, αντιμετωπίζοντας πολλούς τραυματισμούς, όμως πλέον θέλουν να «φορτσάρουν» και να σκαρφαλώσουν στην κορυφή.

Αυτό δεν θα είναι το τελευταίο ματς των «ερυθρόλευκων» στο 2023, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη στις 31 Δεκεμβρίου, στις 15:00, στο ΣΕΦ! Θρύλε, ΓΕΡΑ!

Διαβάστε επίσης