Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ ξανά και έτοιμος για μεγάλα πράγματα!

 Ο Ολυμπιακός είναι εδώ ξανά και έτοιμος για μεγάλα πράγματα!
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 10:05

Ομάδα ατσάλινη και σοβαρή μέχρι τέλους. Μία σημαντική διαφορά της καλής ομάδας από την πολύ καλή ομάδα είναι η συνέπεια και ο τρόπος που αντιδράει στις δύσκολες περιόδους και αυτή έχει ο Ολυμπιακός

Το επίπεδο αυτοπεποίθησης αυτού του συνόλου είναι τόσο υψηλό πλέον, ώστε κάθε ματς «κλειδώνει» στη νίκη του, πριν καν αρχίσει. Και αν κάτι αλλάξει, αποτελεί πλέον έκπληξη μεγατόνων.

Αυτή η ομάδα μπορεί -και πρέπει- να πάει μέχρι τέλους. Το πιάσατε;

Η φάση είναι… «τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά». Και πραγματικά, αυτή τη στιγμή μοιάζει ανέφικτο για οποιονδήποτε αντίπαλο να μπει στον δρόμο του Ολυμπιακού και να του τον φράξει. Είναι τέτοιο το επίπεδο «χημείας», είναι τέτοιο το επίπεδο αλληλοκατανόησης, μεταξύ των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι τόσο μεγάλη πλέον η σύνδεση πάγκου-παρκέ, είναι τέτοιο το «δέσιμο» αυτής της… θεότρελης παρέας, ώστε μοιάζει ανέφικτο για κάθε αντίπαλο να αντισταθεί… Και να αντισταθμίσει όλα τα παραπάνω…

Οι «ερυθρόλευκη» χθες συνέχισαν την πρωτοφανή παράδοση που έχουν «χτίσει» στο σπίτι της Βαλένθια, με οκτώ πλέον νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δυο τους στην Ευρωλίγκα το 2003. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τα πήγαν λοιπόν περίφημα σε έναν ακόμα τελικό, κάνοντας το 3/3 στα τρία εκτός έδρας ματς που έπαιξε σε Γερμανία και Ισπανία και βλέπει πλέον πεντακάθαρα την εξάδα, έχοντας πλέον το δικαίωμα να κοιτάζει και ψηλότερα.

Η θέση του στη τετράδα θα κριθεί κυρίως από τα ματς με τη Βίρτους και τον Παναθηναϊκό, δύο ομάδες που θέλει να κερδίσει και για την πιθανότητα ισοβαθμίας. Σε κάθε περίπτωση, πάει στην διακοπή της EuroLeague με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μάλιστα έχοντας 20 μέρες να κοιτάξει τον δεύτερο τίτλο της σεζόν και να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του.

Διαβάστε επίσης