Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Oυόκαπ: Η σοκαριστική φωτογραφία του ποδιού του (photo)

Oυόκαπ: Η σοκαριστική φωτογραφία του ποδιού του (photo)
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 10:55

Ο Τόμας Γουόκαπ είναι ένα από τα βασικά «γρανάζια» στην καλοδουλεμένη «μηχανή» του Ολυμπιακού και του Γιώργου Μπαρτζώκα. Παίκτης ακούραστος, με φοβερά προσόντα, ο οποίος τα δίνει όλα για τον Θρύλο, σε άμυνα και επίθεση!

Ο Θωμάς βρίσκεται στον τρίτο του χρόνο στο Λιμάνι και να μην ήταν Ολυμπιακός από μικρός, αλλά το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει με τη στάση του ότι δεν βλέπει το πέρασμά του από την Ελλάδα... στυγνά επαγγελματικά και διεκπεραιωτικά.

Αυτό τουλάχιστον δείχνει η στάση που τηρεί από τότε που ήρθε, αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, που αισθάνεται ενοχλήσεις από το διάστρεμμα δεύτερου βαθμού που υπέστη στον αστράγαλο. Θα μπορούσε, απλά, να απέχει από τους αγώνες επικαλούμενος, δικαιολογημένα, πιθανό πιο σοβαρό τραυματισμό. Όμως, ο Τεξανός γκαρντ αντιμετωπίζει το θέμα συντηρητικά προκειμένου να είναι παρών σ' αυτή τη σημαντική σειρά αγώνων προσπαθώντας, όσο μπορεί, για το καλύτερο.

Όπως και έκανε και κόντρα στην Εφές, όπου κατέβαλλε τεράστια προσπάθεια για να βοηθήσει τους Πειραιώτες στην «μάχη» με την τουρκική ομάδα. Ωστόσο, η κατάσταση του ποδιού του δεν μπορεί να τον βοηθήσει να δώσει το 100% και έχει μάλιστα παραμορφωθεί.

Πιο συγκεκριμένα, o γκαρντ του Ολυμπιακού παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ξεκίνησε στην βασική πεντάδα του Ολυμπιακού, καταγράφοντας 27 λεπτά συμμετοχής κόντρα στην Εφές, με την εικόνα του ποδιού του να προκαλεί σοκ.

Όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω φωτογραφία, το πόδι του Τόμας Γουόκαπ είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης