Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλο κρας τεστ για τα play-offs!

Μεγάλο κρας τεστ για τα play-offs!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:55

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε ένα ματς ειδικών συνθηκών, τρεις «στροφές» στην Ευρωλίγκα για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Το βράδυ της Πέμπτης (28/3, 21:30) οι Πειραιώτες δίνουν ακόμα μία «μάχη», καθώς αντιμετωπίζουν την Παρτιζάν, σε μία δύσκολη έδρα. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παλέψουν και στα τρία παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της regular season, αφού καμία ομάδα δεν πρόκειται να κάτσει με... σταυρωμένα τα χέρια.

Στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν καλά την κατάσταση, έχουν μελετήσει το πρόγραμμα και θα προσπαθήσουν να κάνουν το «3 στα 3» μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Και όπου τους βγει. Αν έρθει το πλεονέκτημα έδρας, έχει καλώς, αν όχι, δεν θα υπάρξει απογοήτευση.

Είναι ιδιαίτερο το αποψινό ματς, για περισσότερους του ενός λόγου! Μεγάλο κρας τεστ για τα πλέι οφ! Σκληρό παιχνίδι, στην έδρα της Παρτιζάν, ένα καλό «μάθημα», ενόψει οκτάδας. Τέτοια παιχνίδια θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός, στα πλέι οφ. Εκεί, το πράγμα θα… σκληρύνει πάρα πολύ και θα δυσκολέψει, φυσικά. Είναι δεδομένο, μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός έχει μια ευκαιρία να δείξει ότι είναι έτοιμος. Να δείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται, για να είναι παρών στην οκτάδα και να πάει στο Final 4. Να περάσει με επιτυχία αυτό το πρώτο δυνατό τεστ, πριν καν έρθουν τα πιο δύσκολα…

Διαβάστε επίσης