Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διπλό» στο Βελιγράδι, Θρύλε ολέ, ολέ!

«Διπλό» στο Βελιγράδι, Θρύλε ολέ, ολέ!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 10:20

Ακόμη μία δύσκολη αποστολή στην εφετινή Ευρωλίγκα έχει μπροστά του στον δρόμο για το Βερολίνο, ο Ολυμπιακός! Ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο, σε μια δύσκολη, εχθρική έδρα! Στην έδρα της Παρτιζάν παίζεται η 32ή αγωνιστική της διοργάνωσης και ο Θρύλος είναι έτοιμος για μια μεγάλη «μάχη», σε μια έδρα η οποία φυσικά δεν θα τον περιμένει με… ροδοπέταλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 19-12 και θέλουν να εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχή τους στα playoffs και παράλληλα να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για την τετράδα.

Ο Θρύλος έχει μάθει να κινείται σε σταθερή πορεία και να παίζει σταθερά καλό μπάσκετ. Είναι πλέον μία δύναμη η οποία σταθερά νικά κάθε εμπόδιο, προς το Βερολίνο και την κούπα! Όπως και να ’χει, η αποψινή «μάχη» θα είναι κρίσιμη και θα δείξει αρκετά πράγματα, ενόψει της οκτάδας και του τι θα επακολουθήσει.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στο Βελιγράδι δίχως τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Φίλιπ Πετρούσεφ και Μιχάλη Λούντζη. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος δεν έπαιξε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι, στο ματς του πρώτου γύρου, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε επικρατήσει 98-94 στην παράταση, στο ΣΕΦ.

Διπλό στο Βελιγράδι, Θρύλε ολέ, ολέ!

Διαβάστε επίσης